Υπέγραψαν στον Ολυμπιακό Β. οι Ζοζέφ Να’ α και Βασίλης Πολίτης

Ο Καμερουνέζος Ζοζέφ Εντουέν Να’ α είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 19χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με την ομάδα του Ασπρόπυργου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Καμερουνέζου Να’ α Ζοζέφ Εντουάν. Γεννήθηκε στις 17/2/2002 και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο για λογαριασμό του Ασπρόπυργου και από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε στην ομάδα, παίρνοντας θέση βασικού. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με τον Ασπρόπυργο στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ και ήταν από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου παρακολουθούσαν όλη τη χρονιά τον ποδοσφαιριστή, βλέποντας την εξέλιξή του και φρόντισαν με μεθοδικές κινήσεις να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ζοσέφ Εντουάν Να’ α στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε στην  επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί σκαλοπάτι στην καριέρα μου και θέλω μέσα από την ομάδα να εκπληρώσω τους προσωπικούς μου στόχους και παράλληλα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να έχει μια όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία  στο νέο πρωτάθλημα.

Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα. Ανυπομονώ  να αρχίσει η προετοιμασία, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή μας, για να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα, με τις απαιτήσεις, πάντως, να αυξάνουν, καθώς έρχομαι σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είμαι έτοιμος, ωστόσο, να ανταποκριθώ στην πρόκληση».

Στον Ολυμπιακό και ο ταλαντούχος Βασίλης Πολίτης
Έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε με την Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε, τον Βασίλη Πολίτη, ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό με την πρόκληση να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Πολίτη. Γεννήθηκε στις 16/6/2001 και την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όντας από τους καλύτερους δεξιούς οπισθοφύλακες του ομίλου. Αποτελεί έναν σύγχρονο full-back, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις στο αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Πανερυθραϊκού ενώ αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Ατρόμητου Αθηνών (Κ15, Κ17, Κ20), αλλά και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας την πρόκληση της Σούπερ Λιγκ 2 και με όρεξη για δουλειά, στοχεύοντας να φτάσει ψηλά με τη νέα του ομάδα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Βασίλη Πολίτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις