«Όχι» της Εκτελεστικής Επιτροπής στο αίτημα παράτασης ανανεώσεων συμβολαίων

Θέμα με τις ανανεώσεις συμβολαίων είχε προκύψει στη Super League 2 για τις ΠΑΕ που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης. Οι περισσότερες εξ αυτών δεν ολοκλήρωσαν τις ενέργειες που απαιτούνται για να κρατήσουν ποδοσφαιριστές στα ρόστερ τους. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή έστειλε αίτημα παράτασης στην ΕΠΟ για να δοθεί παράταση και να μην τιναχτεί στον «αέρα» ο προγραμματισμός.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συζήτησε το θέμα στη συνεδρίαση της Παρασκευής (30/07), αλλά η μόνη ψήφος υπέρ του αιτήματος ήταν του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν «όχι».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις