Έρχονται μεταγραφές στην Καλαμάτα πριν την “πρώτη”

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει η Καλαμάτα προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα κάνει την προσεχή Δευτέρα την πρώτη προπόνηση στις 6.30 μ.μ. στα Παλιάμπελα υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου, που συνεχίζει στον πάγκο. Το ρόστερ πάντως έχει πολλά κενά και είναι δεδομένο ότι το παζλ θα συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μέχρι σήμερα η μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Νάνι, Κοκκορη, Σκεντεράι, Λουκίνα και γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσουν και άλλοι παίκτες πριν από την πρώτη συγκέντρωση.

Η Καλαμάτα είναι κοντά σε συμφωνία με τον 32χρονο μέσο της Ξάνθης Ανδρέα Τάτο, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη, Ολυμπιακό και είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στα “σκαριά” είναι και η μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού Αρντίτ Τολι, που έπαιζε και πριν από δύο χρόνια στη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά και του 20χρονου, επίσης αμυντικού, Παναγιώτη Τσαγκαλίδη από τον Αρη. Το βάρος πέφτει και στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Ταΐρη, που ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της Καλαμάτας στη Football League. Εκτός και αν γίνει η ανατροπή και επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην Καλαμάτα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη αγορά, αναφορικά με τη θέση του γκολκίπερ, αλλά και του εξτρέμ. Παράλληλα στην ΠΑΕ περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση των ανανεώσεων, θέμα που αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Στο δήμαρχο για το Στάδιο
Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκαν χθες στο δημαρχείο, ο Γιώργος Ράλλης, εκ μέρους της διοίκησης της “Μαύρης Θύελλας” και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και συζήτησαν για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις για τη Super League 2. Τα έργα αφορούν κυρίως την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά και την κερκίδα. Οι άνθρωπο της “Μαύρης Θύελλας” θα επιδιώξουν συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις