Θέμα με τις ανανεώσεις συμβολαίων προέκυψε στον Ολυμπιακό Β.

Θέμα με τις ανανεώσεις συμβολαίων προέκυψε στις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 γι αυτές που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Οι περισσότερες εξ αυτών δεν ολοκλήρωσαν τις ενέργειες που απαιτούνται για να κρατήσουν ποδοσφαιριστές στα ρόστερ τους.

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν φροντίσει κάποιοι ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν νωρίτερα τα συμβόλαιά τους (ένας από αυτούς ήταν και ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ) πριν τις 30 Ιουνίου κι αυτοί οι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν κανονικά με τους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά, χωρίς να λογίζονται ως μεταγραφές.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ για το ποιοι παίκτες έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους έγκαιρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν σημαντικά πέρυσι στην ομάδα και οι οποίοι – εκ των πραγμάτων- θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο. Σ’ αυτούς συγκαταλέγονται οι Ιάσων Παπαδημητρίου, Νίκος Μπουτζίκος, Θωμάς Γραικός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στάθης Βασιλούδης, αλλά και οι  ξένοι Φράνκο Κολέλα, Χερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Ζερόμ Γκιοατά, οι οποίοι ούτως  ή άλλως θα αποτελούσαν παρελθόν. Σ’ αυτούς να προσθέσουμε και τους Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο, οι οποίοι δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

Όσοι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι κάτω από 25 ετών η διοίκηση μπορεί να τους κάνει νέα συμβόλαια.

Θυμίζουμε, πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, εκτός από τον Ξενοδόχοφ και οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γιώργος Παπακώστας και Χρήστος Κατσούκης. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα είναι μία από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται να κάνει ο Ολυμπιακός πάνω από 25 ετών. Οι άλλες δύο είναι αυτές του Βέλιμο Μπάτροβιτς και Φίλιπ Χάσεκ.

Ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε είναι 21 ετών και δεν υπάρχει περιορισμός στην απόκτησή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Άλκη Μαρκοπουλιώτη, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Επίσης, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Γιώργο Βαζάκα εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών, προκειμένου να στελεχωθεί το ρόστερ με παίκτες αξιόλογους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις