Με 13.000 κόσμο ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup

Μπροστά σε μέχρι και 13.000 θεατές θα γίνει ο αγώνας του Super Cup Ευρώπης ανάμεσα σε Τσέλσι και Βιγιαρεάλ στο «Γουίνδσορ Παρκ», όπως ενημέρωσε η UEFA!
Η λονδρέζικη ομάδα και κάτοχος του Champions League θα αντιμετωπίσει το «κίτρινο υποβρύχιο» και Κυπελλούχο του Europe League, στις 11 Αυγούστου στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.
Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στην αναμέτρηση θα ζητηθεί από τους οπαδούς των δύο ομάδων να επιδείξουν αρνητικό PCR τεστ Covid-19, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο…
Παράλληλα, οι άνθρωποι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εισόδου στα σύνορα, που θα ισχύσουν στη διάρκεια του αγώνα, χωρίς εξαιρέσεις για τους κατόχους των εισιτηρίων.
Τέλος, η UEFA πρόσθεσε ότι, σε περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα πραγματοποιηθεί τυχαία κλήρωση και ο αριθμός των εισιτηρίων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις των τοπικών Αρχών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις