Σήμερα η συνάντηση Ερασιτέχνη-παικτών

Το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στα χέρια της διοίκησης του Ερασιτέχνη, ωστόσο, μέχρι χθες (18/1) δεν υπήρξε καμία επίσημη πρόταση από επιχειρηματία να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Όπως τόνισε ο πρόεδρος κ. Νίκος Τσεκούρας, χθες το βράδυ επρόκειτο να υπάρξει συνάντηση…

…με ορισμένους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, όπου και θα συζητούσαν την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, με σκοπό να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Θυμίζουμε, πως σήμερα (19/1) το μεσημέρι στις 12, σύμφωνα με την ανακοίνωση των παικτών (είχε εκδοθεί την περασμένη Παρασκευή), θα υπάρξει συνάντηση των ποδοσφαιριστών με τον κ. Νίκο Τσεκούρα, παρουσία και του κ. Αχιλλέα Μπέου. «Θα ενημερωθούμε για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, με την ελπίδα ότι από αυτή τη συνάντηση θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, τόσο για εμάς, όσο και για τη μεγάλη «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου» ανέφερε η ανακοίνωση.
Οι προσεχείς ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Ολυμπιακού, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν θα βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Όλα είναι ανοιχτά, με τους ποδοσφαιριστές, πάντως, να αποχωρούν ένας-ένας, παρότι τόνιζαν στην ανακοίνωση πως τιμούν την φανέλα του Ολυμπιακού και θα περιμένουν να βρεθεί λύση. Το ρόστερ συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο και σε λίγο ο Ολυμπιακός δεν θα συμπληρώνει ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις