Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού Β. ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr καθώς ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Μαρκοπουλιώτης την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Ο Άλκης γεννήθηκε στις 13/8/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε με την φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καταγράφοντας κατέγραψε 17 συμμετοχές.

Την περίοδο 2016-17 ανήκε στο ρόστερ της ΑΕΚ, ενώ τη επόμενη χρονιά (2017-18) αγωνίστηκε στον Κισσαμικό (17 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος), ενώ την περίοδο 2019-20 έπαιξε στη Δόξα Δράμας, όπου είχε 15 συμμετοχές.

Συνολικά ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης μετρά 49 συμμετοχές στη Β’ κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και ένα γκολ.

Με την απόκτηση του Μαρκοπουλιώτη ο Ολυμπιακός Βόλου «θωρακίζει» τα μετόπισθεν, καθώς αποκτά έναν παίκτη με εμπειρία και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις