Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές Κυπέλλων, με το Under στο Βερολίνο

Εβδομάδα Κυπέλλων είναι η τρέχουσα σε όλη την Ευρώπη, με τις περισσότερες χώρες να ξεκινούν από σήμερα το πρόγραμμα. Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ, φουλ δράση σε Γαλλία και Αγγλία, απ’ όπου προκύπτουν οι ποδοσφαιρικές επιλογές μας. Δράση υπάρχει και στο Eurocup. Πάμε αμέσως στην ανάλυση των προτάσεων.

Νίκη για την Μπαστιά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπαστιά – Σοσό, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.94. «Ζευγάρι» με ξεκάθαρο φαβορί αυτό ανάμεσα σε Μπαστιά και Σοσό. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις ομάδες της Ligue 1 που μάχονται για την παραμονή, ενώ την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι μάχονται για τον ίδιο ακριβώς στόχο στη δεύτερη κατηγορία, τη Ligue 2. Από μια σπουδαία εντός έδρας νίκη προέρχονται οι Κορσικανοί, που επικράτησαν 1-0 της Μονπελιέ το Σάββατο στο ντέρμπι παραμονής και ανέβηκαν στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκαν για ακόμη μια φορά την έδρα τους, εκεί έχουν πάρει τους 21 εκ των 25 πόντων τους! Δεν πάει καλά το 2016 μέχρι στιγμής για τη Σοσό, που αποτελεί μια απ’ τις πιο μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν στη Ligue 2. Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για διεκδίκηση της ανόδου, αλλά στην πορεία βρέθηκε να χάνει σερί ματς και πλέον μάχεται για την παραμονή. Έπειτα από 21 αγωνιστικές, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 19 πόντους και βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -2 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Την περασμένη Παρασκευή υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά μάλιστα εντός έδρας με 2-3 απ’ τη Νιόρ. Ξεκουράζονται οι βασικοί Μπρούνο και Μαρτέν απ’ τον κόουτς Καρτιέ, ο οποίος σε γενικές γραμμές κάλεσε στην αποστολή ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεση του.

Κερδίζει η Μπράντφορντ

Πάμε στην αναμέτρηση Μπράντφορντ – Μπέρι, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.91. Με ένα ελαφρύ ψυχολογικό πλεονέκτημα θα μπει η Μπράντφορντ στη σημερινή ρεβάνς, το οποίο προκύπτει από το νικηφόρο 2-1 επί της σημερινής αντιπάλου σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκεί, όπου η νίκη 1-0 του Σαββάτου επί της Όλνταμ πήρε τη σκυτάλη από τις κολλητές εκτός έδρας ήττες από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1) και Τζίλιγχαμ (3-0). Στο 2-1-3 το σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, αλλά παράλληλα η Μπράντφορντ είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία «εντός» για όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Μάλιστα, έχει κρατήσει και ανέπαφη εστία στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της. Η Μπέρι, από την πλευρά της, αντιμετωπίζει τη σημερινή ρεβάνς ως μία ευκαιρία… άντλησης ψυχολογικών αποθεμάτων και για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν συνδυάσει με ήττες τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για τη League One, με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στη 15η θέση του πίνακα. Ταυτόχρονα, μετρούν μόνο ήττες στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Το μοναδικό διπλό στις τελευταίες οκτώ εξόδους τους είναι αυτό επί της Ροτσντέιλ (0-1) για το 2ο γύρο του FA CUP.

Μπορεί το Χ2 η Χάντερσφιλντ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρέντινγκ – Χάντερσφιλντ, όπου θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.90. Μπορεί η Ρέντινγκ να βρίσκεται πάνω από την αντίπαλό της στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι καθόλου καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς της. Πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το FA Cup, αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Μπορεί να μην υπάρχουν σίγουροι απόντες, αλλά οι Ομπίτα, ΜακΣέιν, Χέκτορ και Τσιμπόλα είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών. Στον αντίποδα, μπορεί η Χάντερσφιλντ να είναι μόλις στην 16η θέση της βαθμολογίας στην Championship, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι σε πέντε συνεχόμενα ματς, έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Φούλαμ εντός έδρας. Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2.5. Ο Στιρ θα λείψει γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Σκάνελ και Ντέμπσι είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

«Κλειστό» ματς στο Βερολίνο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Eurocup, όπου επιλέγουμε το Under 145.5 πόντοι στην αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Άρης, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.87. Όλες οι ομάδες του ομίλου J, Άρης, Άλμπα, Αρμάνι, Νεπτούνας, διατηρούν ρεκόρ 1-1 και από την δεύτερη αγωνιστική αποδείχθηκε πόσο δύσκολος είναι αυτός ο όμιλος και πως όλα θα κριθούν από τις έδρες και τις διαφορές των νικών. Επειδή η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου φαίνεται να είναι η Νεπτούνας, η Άλμπα υπέστη «κακό» αποτέλεσμα που ηττήθηκε στη Λιθουανία γιατί αν κάποιος νικήσει εκεί μέσα και διατηρήσει ανέπαφη την έδρα του τότε θα έχει πάρει προβάδισμα για πρόκριση. Για τον Άρη δεν ήταν καταστροφή η ήττα στο Μιλάνο, αλλά η διαφορά των 41 πόντων, αφού σε κάθε ισοβαθμία θα χάσει, είτε διπλή με Αρμάνι, είτε πολλαπλή με Αρμάνι και άλλες. Άλμπα και Άρης προέρχονται από τις χειρότερες εβδομάδες τους με απαράδεκτες επιθετικές επιδόσεις αμφότερες. Η Άλμπα σκόραρε 65 στη Νεπτούνας και 43 στην Μπραουνσβάιγκ ενώ ο Άρης σκόραρε 54 στην Αρμάνι και 59 στον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι το παιχνίδι απόψε είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον των ομάδων στην διοργάνωση θα υπάρχει νευρικότητα και θα επικρατήσουν οι άμυνες. Αναμένουμε αργές επιθέσεις και πολλά λάθη για δύο ομάδες που είναι ντεφορμέ. Προφανής επιλογή το Under 145.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις