Κορέτα: “Το 100% για να πετύχουμε το στόχο”

Ο Γιάννης Κορέτα μπορεί να μην κατάφερε πέρυσι να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, όμως αυτό, όχι μόνο δεν τον απογοήτευσε αλλά του έδωσε κίνητρο να δουλέψει ακόμα πιο πολύ, ώστε φέτος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να δικαιώσει αυτούς που τον έφεραν και τον κράτησαν στη Νίκη Βόλου. Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε μετά το τέλος της σημερινής (11/7) προπόνησης:

«Έχει ξεκινήσει μια νέα σεζόν, νέα φιλοσοφία από το νέο προπονητή, νέα παιδιά. Προσπαθούμε για το καλύτερο με αισιοδοξία πάντα. Στόχος είναι να καταφέρουμε πρώτα την παραμονή και όσο πιο ψηλά φτάσουμε με τη δουλειά όλων. Αρχίσαμε τη δουλειά από τη Δευτέρα, πολύ σκληρά όλα τα παιδιά. Προσπαθούμε όσο γίνεται, για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταπεξέλθουμε στη Super League.»
Για την αγάπη του κόσμου: «Το έχουμε εισπράξει ιδιαίτερα κατά την περσινή σεζόν που καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές, για την ακρίβεια ο κόσμος είναι το παν σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πάθει πλάκα όλα τα παιδιά από πέρυσι. Είναι η πνοή για εμάς μας δίνει δύναμη για όλο αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε.»
Η υπόσχεση που δίνει: «Θα δώσουμε το 100% , για να πετύχουμε το στόχο μας, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις