Ταξιδεύει για το Τόκιο η Πλατανιώτη, προσπάθεια για να λάβει μέρος

Την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δίνει η Ευαγγελία Πλατανιώτη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης αναχώρησε τα ξημερώματα με προορισμό την ιαπωνική πρωτεύουσα, αφού ξεπέρασε τον κορωνοϊό και με δύο αρνητικά PCR test στις αποσκευές της ευελπιστεί να πάρει το «πράσινο» φως από τους διοργανωτές και να αγωνιστεί τελικά στους Αγώνες που ξεκινούν τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, ο προκριματικός του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου, ξεκινούν στις 2 Αυγούστου το μεσημέρι (13:30).
Η ενημέρωση της ΕΟΕ
«Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».
Αξίζει να σημειωθεί πως αν η Πλατανιώτη δεν αγωνιστεί, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο παραπάνω αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις