Πετυχημένη παρουσία του Μαγνησιακού στο Πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών

Δύο χάλκινα μετάλλια, ένα όριο προεθνικής και πολλά ατομικά ρεκόρ, ήταν το αποτέλεσμα που πέτυχε η αγωνιστική ομάδα του Μαγνησιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 14-19 Ιουλίου.

Ο Βασίλης Σταθόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στα 50 μέτρα πρόσθιο και έπιασε όριο πρεοθνικής και ο Αλέξανδρος Ταλιαδούρος την τρίτη 3η στα 1500 ελέυθερο. Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης και οι : Γιαννιτσάκης Βασίλης, Γκιτέρσου Άρτεμις, Ζιάκα Μαρία, Ζιάκα Χριστίνα, Παπαιωάννου Νίκος, Πρίγκος Νίκος, Κορώνης Γιάννης, Καγκιούζης Χάρης, Κωστάκη Δήμητρα και Χατζηιωάννου Μαρίνα. Όλοι τους βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό μιας και είχαν αποχή από το νερό περίπου έξι μήνες.

Η προσπάθεια που καταβλήθηκε με γυμναστική διαδικτυακά, με την πολύτιμη βοήθεια της εργοφυσιολόγου της ομάδας κας Μαρίας Λυκομήτρου, οδήγησαν σ’ αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Στο αποτέλεσμα αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα οι γονείς, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Η επιτυχημένη πορεία αποτυπώνεται και στην βαθμολογία όπου ο ΑΣΒ Μαγνησιακός στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ και Παίδων- Κορασίδων κατέκτησε την 49η θέση σε σύνολο 168 Σωματείων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Οι 101 βαθμοί που συγκέντρωσε η ομάδα την κατατάσσουν στην 3η θέση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη 2η θέση στη Μαγνησία.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΣΒ Μαγνησιακός συγχαίρουν τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις