Τέσσερις ξένοι και δύο Έλληνες οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Ολυμπιακού Β.

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει αποκτήσει έξι παίκτες όπως προαναφέραμε.  Πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν αυτή του Τσέχου επιτελικού μέσου Φίλιπ Χάσεκ, ο οποίος για πρώτη φορά αφήνει τη χώρα του για να αγωνιστεί σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές και στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «ερυθρόλευκους».

Ακολούθησε η μεταγραφή του Μαυροβούνιου επιθετικού Βέλικο Μπάτροβιτς, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά στην Παναχαϊκή, σημειώνοντας οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά και από τον Πορτογάλο Ντουάρτε Βαλέντε, με τον 21χρονο αμυντικό μέσο να έχει παραστάσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα (έπαιξε πέρυσι στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα), ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εστορίλ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν δύο νεαρούς αμυντικούς, οι οποίοι πέρυσι έκαναν εξαιρετική χρονιά στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν. Ο λόγος για τον 19χρονο Καμερουνέζο αριστερό μπακ Ζοζέφ Εντουάν Ναά, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Ασπρόπυργο, παίζοντας στη Φούτμπολ Λιγκ και τον 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Βασίλη Πολίτη, που ήταν βασικό στέλεχος της Ηλιούπολης, η οποία πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η έκτη μεταγραφή είναι αυτή του Άλκη Μαρκοπουλιώτη, ο οποίος έρχεται στην ομάδα για να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Θυμίζουμε, πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα χρονιά με τους Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργο Παπακώστα και Χρήστο Κατσούκη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Μέχρι τις 9 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, το ρόστερ του Ολυμπιακού θα γεμίσει, χωρίς πάντως να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, καθώς μπροστά υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές ενίσχυσης της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις