Επέστρεψε στην ΑΕ Διμηνίου ο Αραμπατζής

Η ΑΕ Διμηνίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επιστροφή του Θανάση Αραμπατζή στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του δήλωσε χαρούμενος που γύρισε ξανά εκεί όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε επίσης πως θα δώσει τον καλύτερο του για να πετύχουν οι «κιτρινόμαυροι» τους στόχους τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διμηνίου και η δήλωση του ποδοσφαιριστή:

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διμηνίου: «Μετά την επιστροφή του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδος, άλλος ένας, αυτή τη φορά ομως, ποδοσφαιριστής, επέστρεψε εκεί που “μεγάλωσε” ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Η ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αθανάσιου Αραμπατζή ο οποίος μετά από το γρήγορο πέρασμά του από τον Ηρακλή Βόλου, επέστρεψε στην ομάδα μας.
Είναι μια πάρα πολύ σημαντική ενίσχυση για την συνέχεια και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Η δήλωση του Θανάση Αραμπατζή: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω στην ομάδα του τόπου μου, στην ομάδα που ξεκίνησα να μαθαίνω αυτό το υπέροχο άθλημα αλλά και το Ευ αγωνίζεσθαι. Ο Πρωταθλητισμός, ο Προπονητής αλλά και η άρτια οργάνωση η οποία πηγάζει απο τον Πρόεδρο Παύλο Πάνο και τον Αντιπρόεδρο Θοδωρή Καραλή μαζί με την υπόλοιπη Διοίκηση με έκανε να δεχθώ άμεσα. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ!!!
Θα δώσω το 110% για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις