Σαντορίνη: Πήρε θέση ο Δήμος για το θέμα της ΠΑΕ

Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Θήρας, αναφορικά με τα όσα έχουν δεί το φως της δημοσιότητας στα social media με το θέμα της ΠΑΕ Σαντορίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από νωρίς χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν, υπό την μορφή ερωτημάτων, πληρωμένες καταχωρήσεις σχετικά με την επικείμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Μάλιστα, εντελώς συμπωματικά, τις καταχωρήσεις αυτές αναπαρήγαγαν στελέχη συγκεκριμένης Δημοτικής Παράταξης.

Ήρθαν να επενδύσουν πολιτικά, χρησιμοποιώντας μια ποδοσφαιρική ομάδα, την οποία ο Δήμος χρηματοδότησε με τα περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες αθλητικές ομάδες του νησιού.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί μας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την λειτουργία για πρώτη φορά μιας έκθεσης που θα φέρει στο φως τις απείρου κάλους τοιχογραφίες της προϊστορικής Θήρας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της πορείας των έργων που περιλαμβάνει το Αναπτυξιακό σχέδιο για το νησί μας.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο της πολιτικής απελπισίας τον οποίον χάραξε, λίγο πριν από ένα σπουδαίο γεγονός, η Αντιπολίτευση του Δήμου.

Είμαστε άυπνοι μέρες τώρα και εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχει αυτή η κορυφαία στιγμή για το νησί μας.

Η στιγμή της ανάδειξης της Αρχαίας ιστορίας μας, η στιγμή που το νησί μας θα πάρει και πάλι τη θέση του στα πανελλήνια και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης για να προβληθεί η προσπάθεια που κάνουν, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι μαζί με μας, να κρατήσουμε καθαρό το νησί και να μην διαταραχτεί η τουριστική περίοδος.

Εμείς αυτά κάνουμε, οι άλλοι κάνουν ερωτήματα με καταχωρήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ας μείνουν σε αυτά, η Δημοτική Αρχή έχει και με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί.

Ότι και να κάνουν όμως, όσες καταχωρήσεις κι αν πληρώσουν, δεν θα καταφέρουν να επισκιάσουν αυτά που θα γίνουν στο νησί μας τις επόμενες μέρες.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις