Τεντόγλου: «Νιώθω λίγο τυχερός που νίκησα, ο Κουβανός ήταν καλύτερος»

Ο Μίλτος Τεντόγλου έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της επιτυχίας του στο Τόκιο, στάθηκε στον παράγοντα τύχη για τη νίκη του και ακόμα δε νιώθει… τίποτα για το χρυσό μετάλλιο που θα του απονεμηθεί το απόγευμα.
«Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι! Ήμουν τυχερός και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες μου προσπάθειες και πήγα απίστευτα χάλια… Οι πρώτες πέντε προσπάθειες μου, ήταν χάλια! Δεν ξέρω τι έπαθα, σα να είχα αγχωθεί λίγο. Στο τέλος, έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον Κουβανό, που ήταν καλύτερος από μένα σήμερα. Νίκησα, αλλά νιώθω κάπως τυχερός» είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε γι’αυτό που έκανε καλά στο τελευταίο άλμα που του έφερε και το χρυσό.

«Προσπάθησα να κάνω ένα μικρό αλματάκι στο τέλος. Στις προηγούμενες προσπάθειες μου, μάλλον προσπαθούσα πάρα πολύ, μάλλον σκεφτόμουν λίγο περίεργα και δε μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ και έκανα ένα αλματάκι από αυτά που έχω συνηθίσει να κάνω και ήμουν τυχερός που ήταν ίδια η επίδοση, με 8.41».

Όσο για το τι τον περιμένει στα Γρεβενά, την κοπέλα του και την απονομή του μεταλλίου; «Δεν ξέρω τι θα γίνει… Εννοείται ότι μίλησα με την κοπέλα μου πριν τον αγώνα. Και τώρα θα μιλήσουμε! Το απόγευμα το παίρνω; Δε νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή…» απάντησε ο Τεντόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις