Ποδηλασία: Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πίστας εφήβων ο Π.Ο. Βόλος

Καθολική ήταν για μία ακόμη μία χρονιά η επικράτηση του Π.Ο. Βόλος στο όμνιουμ καθώς επίσης και στα υπόλοιπα οκτώ αγωνίσματα πίστας (πόντοι, σκρατς, ατομικό πουρσουίτ, ομαδικό πουρσουιτ, 1χλμ, 200μ, κέιριν και αποκλεισμός στην κατηγορία των εφήβων).

Ο βολιώτικος σύλλογος έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μιλτιάδη Χαρόβα, τον Δημήτρη Κατσίμπουρα, τον Ιωάννη Ερελίδη, τον Αναστάσιο Αλειφερόπουλο, τον Αθανάσιο Μαλούση, τον Ελευθέριο Πρωτόπαππα και τον παίδα Θεόδωρο Τερζή ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αθλητές του ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα εννέα αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πίστας, πετυχαίνοντας την απόλυτη επικράτηση, ενώ εκτός των εννέα χρυσών πήραν και αρκετά ακόμη μετάλλια.

Δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους κι έγραψαν για ακόμη μια φορά ιστορία, επιβεβαιώνοντας ότι ο Π.Ο. Βόλος στην πίστα, σε άνδρες κι εφήβους δεν έχει αντίπαλο.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία του Π.Ο. Ροδήλιος στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Αφορούσε τις κατηγορίες Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων. Για μια ακόμα φορά η εκδήλωση συμμετοχής αθλητριών στην κατηγορία των Νεανίδων ήταν ελάχιστη κι έτσι δεν διεξήχθη κανένα αγώνισμα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις