Απαγόρευση ενίσχυσης μέσω της ομάδας Νέων!

Το τελευταίο διάστημα και κυρίως από την Παναχαϊκή προέκυπταν διαρκώς ονόματα μεταγραφικών στόχων από τη Γ’ Εθνική, τα τοπικά ή τα πρωταθλήματα Νέων. Οι Αχαιοί είχαν την ενημέρωση ότι θα τους επιτρεπόταν να αποκτήσουν ερασιτέχνες για τη δεύτερη ομάδα, να τους κάνουν εκπαιδευόμενους και ακολούθως επαγγελματίες. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport» στο σημερινό φύλλο, η ΕΠΟ άναψε «κόκκινο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews η Football League κοινοποίησε στις 14 Ιανουαρίου την απόφαση της ΕΠΟ σε Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή και ΑΕΛ, αλλά και στις υπό επιτήρηση ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός, Κισσαμικός, Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πέντε τελευταίες, βέβαια, έχουν δικαίωμα ενίσχυσης.

Τι αναφέρει το έγγραφο αυτό; Ότι οι ομάδες με απαγόρευση δεν μπορούν να αποκτήσουν κανέναν ποδοσφαιριστή από τη Γ’ Εθνική ή τα τοπικά πρωταθλήματα και ακολούθως να τον κάνουν επαγγελματία!

Αυτό που τους επιτρέπεται είναι να προωθήσουν μόνο εν δυνάμει παίκτες από την ομάδα Νέων, δηλαδή νεαρούς που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Σημειώνεται ότι οι ομάδες Νέων μπορούν να κάνουν μεταγραφές, αλλά σε καμία περίπτωση οι νεοαποκτηθέντες δεν θα μπορούν να γίνουν εκπαιδευόμενοι και ακολούθως επαγγελματίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις