Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μην δοθεί παράταση για τις ανανεώσεις συμβολαίων, στις ομάδες που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δημιουργεί νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχε κάνει ήδη και τις τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς και αποκτήθηκαν οι Φίλιπ Χάσεκ και Βέλικο Μπάτροβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν δύο ξένους κάτω 23 ετών, που είναι ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε και ο Καμερουνέζος Ζοζέφ Ναά, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας με τους Γκενάντι Ξενοδόχοφ (είχε ανανεωθεί το συμβόλαιό του πριν τις 30/6), Γιώργο Παπακώστα και Χρήστο Κατσούκη. Επίσης, αποκτήθηκε και ο νεαρός Βασίλης Πολίτης, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο 25χρονος Άλκης Μαρκοπουλιώτης.

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της ΠΑΕ, όσον αφορά το ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτοί δεν είναι πάνω από δυο-τρεις, όσον αφορά ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τα 25 χρόνια.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, ορισμένοι παίκτες που θα συνέχιζαν και φέτος στην ομάδα, καθώς έκαναν καλό πρωτάθλημα πέρυσι, δεν μπορεί να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τους Ιάσωνα Παπαδημητρίου, Νίκο Μπουτζίκο, Θωμά Γραικό, Μιχάλη Γιαννίτση (ούτως ή άλλως θα αποχωρούσε από την ομάδα), Στάθη Βασιλούδη, Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο. Οι δύο τελευταίοι αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο, δίχως να αγωνιστούν ούτε λεπτό στην ομάδα πέρυσι, σε επίσημο παιχνίδι, από τη στιγμή που είχαν δοθεί, ως δανεικοί, σε Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανανεώσει τη συνεργασία και θα το πράξει, με τους τερματοφύλακες Γιώργο Λαδά και Αχιλλέα Κωνσταντίνου, ενώ μένει να δούμε αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα ο Γεράσιμος Βουκελάτος, που είναι κάτω των 25 ετών.

Εννοείται, πως οι ξένοι Φράνκο Κολέλα, Χερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Ζερόμ Γκιοατά αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις