Κινείται για δύο-τρεις ακόμη μεταγραφές ο Βόλος

Άλλες δύο-τρεις μεταγραφές θα πραγματοποιήσει ο Βόλος, προκειμένου να μπει δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ήδη η ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση των Αντριέν Ρεγκατίν και Νικολάς Ορόζ (μένουν τα τυπικά του δανεισμού το παίκτη από την Ρασίνγκ Κλουμπ για να ανακοινωθεί), με τον Αργεντινό να μετέχει κανονικά στις προπονήσεις των «κυανέρυρθων».

Με τους δύο αυτούς παίκτες ο Βόλος αλλάζει την εικόνα του μεσοεπιθετικά, γίνεται σαφώς πιο δυνατός, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον σύλλογο όχι για να αποτελέσουν λύσεις για την ομάδα, αλλά βασικές επιλογές για τον προπονητή.

Όπως έχουμε τονίσει, ο Ρεγκατίν από την πρώτη στιγμή δείχνει στις προπονήσεις πως είναι ένας πολύτιμος παίκτης, με εξαιρετικά στοιχεία και πολύ καλός ακραίος μεσοεπιθετικός. Το ίδιο ισχύει και για τον Ορόζ, ο οποίος είναι ένας επιτελικός μέσος, ο οποίος μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, με την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής και για τους δύο, προκειμένου να «δέσουν» με το υπόλοιπο σύνολο, καθώς και να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν έναν ακόμη μεσοεπιθετικό με  τα χαρακτηριστικά του Ρεγκατίν για το άλλο άκρο της επίθεσης, αλλά και έναν ανασταλτικό μέσο, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Ντααν Ριένστρα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός για έξι περίπου μήνες.

Ίσως οι «κυανέρυθροι» κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη δεξιού μπακ, εφόσον κρίνουν πως χρειάζεται ενίσχυση και σ’ αυτή τη θέση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις