Σε υψηλό επίπεδο η τεχνική κολύμβηση του Μαγνησιακού

 

Τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο είναι τα μετάλλια που κατέκτησε το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Μαγνησιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 22-25 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα τεχνικής κολύμβησης κατέκτησε την 27η θέση Πανελλαδικά και την 4η θέση στη Θεσσαλία με τέσσερις συμμετοχές. Η επίσημη πρώτη εμφάνιση του τμήματος κρίνεται καθ’ όλα επιτυχημένη, γιατί εκτός από τις θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές, βελτίωσαν κατά πολύ όλες  τις ατομικές τους επιδόσεις. Τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία, αλλά οφείλονται στην εξειδικευμένη δουλειά που γίνεται στο τμήμα, σε συνεργασία με την εργοφυσιολόγο της ομάδας κας Μαρία Λυκομήτρου. Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης  λειτουργεί  σε προπονητικό επίπεδο ξειδικευμένα  και αποκλειστικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνικής κολύμβησης, κάτω από την καθοδήγηση της κας  Νικολέτας Βελεντζά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Κρίτωνας Παπαδόπουλος: Δύο  χρυσά στα 1500επιφ. και 800επιφ., ένα Ασημένιο 400επιφ., 5η θέση 50επιφ. Κατηγορία παίδων. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κρίτωνας Παπαδόπουλος γι’ αυτή τη χρονιά κολύμπησε για την ομάδα του Ι.Ο. Θεσσαλονίκης, με την οποία κατέκτησε δύο ακόμα χρυσά μετάλλια με τις σκυταλοδρομίες 4Χ200 επιφ. στην οποία έκαναν Πανελλήνιο ρεκόρ και στην 4Χ100επιφάνεια .

Βαγγέλης Τσιονάρας: Ένα χρυσό 400 διπλά πέδιλα, 6η θέση 200 διπλά πέδιλα,10η θέση 50 άπνοη Κατηγορία Εφήβων .

Ναταλία Τσιδώνη: Ένα ασημένιο 400 διπλά πέδιλα, ένα χάλκινο 200 διπλά πέδιλα, 4η θέση 100 διπλά πέδιλα κατηγορία Κορασίδων.

Βασίλης Βενέτης: 14η θέση 50 επιφ.,11η θέση 50 διπλά πέδιλα, 16η θέση 100επιφ., 8η θέση 100 διπλά πέδιλα κατηγορία Παμπαίδων Β.

Επίσης ο Μαγνησιακός συμμετείχε και την σκυταλοδρομία 4Χ100 διπλά πέδιλα mixed με τους Βασίλη Σταθόπουλο, Αλέξανδρο Ταλιαδούρο, Άρτειμις Γκιτέρσου και Ναταλία Τσιδώνη, στην οποία κατέκτησε την 4η θέση.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΣΒ Μαγνησιακού συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις