Aιχμηρές ατάκες στη Λίγκα για τα τηλεοπτικά-Μπέος: Θα έμπαινα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Γενική Συνέλευση της Super League στην οποία θα συζητούνταν η πρόταση να περιληφθεί στο καταστατικό η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2002 – 2023 αναβλήθηκε έπειτα από την έλλειψη απαρτίας, που προκάλεσε η απουσία του ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Άρης. Πρόκειται για τις ομάδες, που είναι αντίθετες με αυτήν την πρόταση.

Στη συνέχεια υπήρχε προγραμματισμένο ΔΣ στο οποίο οι εκπρόσωποι των ομάδων αυτών πλην του Άρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον εκπρόσωπό του, έδωσαν κανονικά το παρόν.Η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο οδηγήθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Μποροβήλος (Αστέρας): Να κάνουμε από τώρα μια συμφωνία ότι του χρόνου θα πάμε όλοι μαζί σε κεντρική διαχείριση.

Αλεξίου (ΑΕΚ): Εμείς δε συναινούμε. Δεν μπορούμε από τώρα να δεσμευτούμε για του χρόνου.

Μονεμβασιώτης (Απόλλων): Τρεις ομάδες δημιουργούν το πρόβλημα. Θέλουν να μοιράζονται τα χρήματα και οι υπόλοιποι να παίρνουν ψίχουλα.

Μπουτσικάρης (πρόεδρος Super League / Παναθηναϊκός): Κατηγορείτε ομάδες που βοήθησαν ώστε να οι έξι ομάδες να πάρουν εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Μονεμβασιώτης: Μεγάλη υπόθεση κύριε Μπουτσικάρη να παίρνουμε από 1,3 εκατομμύρια ευρώ και οι άλλες ομάδες να παίρνουν πολλά περισσότερα. Nτρέπομαι γι’ αυτό που είπατε…

Μπέος (Βόλος): Εγώ κύριοι θέλω να πω ότι αν ο Βόλος έπαιρνε έξι εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά θα έμπαινε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καραπαπάς (ΟΣΦΠ): Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση, αλλά θέλω να πω στον κ. Μονεμβασιώτη που θέλει τη συναίνεση να μην προβαίνει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις