Η Tuttosport μπλέκει σε στημένο τον Τζόκοβιτς (photo)

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Νόλε έχασε επίτηδες το 2007 ένα ματς με τον Φαμπρίς Σαντορό στο Μπερσί, προφανώς για στοιχηματικούς λόγους!

Ο Σέρβος δεν ήξερε τίποτα για το δημοσίευμα και… εξερράγη. «Πάντα θα υπάρχει μια ιστορία στο τένις, ειδικά τώρα που γίνονται διάφορες υποθέσεις», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα είπα όλα πριν από δύο μέρες. Μέχρι κάποιος να εμφανίσει αποδείξεις, για μένα όλα αυτά είναι υποθέσεις».

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν να του ζητούν να ξεκαθαρίσει την κατάσταση… Του υπενθύμισαν, μάλιστα, ότι σε αυτό το παιχνίδι είχε πρόβλημα στα δόντια… «Τι να πω; Έχασα τον αγώνα. Δεν ξέρω αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ιστορία για αυτό το ματς ή για οποιοδήποτε ματς που χάνει πρόωρα κάποιος τοπ τενίστας. Είναι παράλογο».

Και εξήγησε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει μια ιστορία. Αυτό είναι το θέμα μου. Δεν χάνουν εύκολα στα πρώτα ματς την τελευταία δεκαετία οι τοπ τενίστες. Διαλέξτε ένα από αυτά τα παιχνίδια και μπορείτε να φτιάξετε μια ιστορία. Δεν στηρίζεται σε αποδείξεις, στοιχεία. Είναι μια υπόθεση. Άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει ιστορία».

Ολοκλήρωσε αρκετά εκνευρισμένος… «Δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παιδιά. Αν έχετε άλλες ερωτήσεις, είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Το σίγουρο είναι ότι μετά τις αποκαλύψεις του BBC, πολλά σενάρια θα ακουστούν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις