Επιτυχία γνώρισε το 1ο camp των Εκπαιδευτηρίων “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, το πρώτο καλοκαιρινό ημερήσιο camp των Εκπαιδευτηρίων «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Ο.Ε.». Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Το camp αποτέλεσε μια ευχάριστη διέξοδο άθλησης, δημιουργίας και χαλάρωσης για μαθητές και αθλητές της πόλης μας.
Για δύο εβδομάδες όλα τα παιδιά αθλήθηκαν και προπονήθηκαν σε διάφορα αθλήματα, όπως αυτό της καλαθοσφαίρισης, της κολύμβησης, του στίβου, του ποδοσφαίρου, της πετοσφαίρισης, του πινγκ πονγκ, της σκοποβολής, της τοξοβολίας και της πεζοπορίας. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους, να παίξουν και να συνεργαστούν συμμετέχοντας σε μια πληθώρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων κι εργαστηρίων, όπως αυτό των Εικαστικών και της κεραμικής, της φιλαναγνωσίας, του χορού και του θεατρικού παιχνιδιού.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίησή του, τόσο ως σύμβουλος όσο και ως προπονητής.
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε:
Την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων στους οποίους διεξάγονταν οι αθλητικές δραστηριότητες.
Τους προπονητές κ.κ. Τύμπα Παναγιώτη, Ντάκη Γεώργιο, Ζαρογιάννη Χρήστο, Τσαβέ Στέλιο, Σουλτάνη Ραφαέλα, Λίντζου Ματίνα, Ζημέρη Πελίνα, Χατζηεφραιμίδου Μαρία, Αναστασάκη Δημήτριο, Μπουντούρη Κων/νο, Μπουντούρη Συμεών για την παρουσία τους και την προσφορά τους στο Camp.
Τους χορηγούς μας ΕΨΑ, Κάβα Κουτσουδάκης, Αρτοπωλείο Τοπούζογλου, Παγωτά Πήλιο, Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθεύς.
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Βόλου (Εεεεκ Βολου) και την κ. Μαρία Σχοινά για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση του Εργαστηρίου Κεραμικής.
Τους καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων μας οι οποίοι με τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξαν βοήθησαν σημαντικά στην υλοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει στους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την εξαιρετική συνεργασία.
https://www.facebook.com/101365991587687/videos/1033611827172518″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις