Πιερικός και Κουκοδήμος: Καλύφθηκε το Μ.Κ. των 350.000 ευρώ

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με ικανοποίηση ανακοινώνουν στους φίλους της ιστορικής μας ομάδας, πως με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να καλύψουν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ, καθώς και την εγγυητική των 150.000 ευρώ.

Πλέον ο Πιερικός, αποτελεί έναν από τους λίγους αλλά προνομιούχους συλλόγους που κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα υψηλά στάνταρ που ζητάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας και με την ισχυρή στήριξη την οποία παρείχε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, να τηρήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολυπληθείς φιλάθλους του, εντός και εκτός Πιερίας.

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στην ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχων έμψυχο υλικό και θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στη νέα SL2, η οποία ξέρουμε ότι έχει διαφορετικές και υψηλές απαιτήσεις.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο (31/7) τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών του Πιερικού και ξεκίνησε την Δευτέρα (2/8) η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ξεπερνώντας τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, δουλεύουν καθημερινά με μονές και διπλές προπονήσεις, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (8/8), η αποστολή του Πιερικού θα ταξιδέψει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, για το φιλικό με την Κ19 του Ολυμπιακού, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18.00΄ στο γήπεδο «Λιβάδι» της περιοχής Κουτσούφλιανη και το οποίο αποτελεί το πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις