Έξτρα κίνητρο με Πιερικό – Ψάχνει για “Τζέκο”

Η ήττα στο Αιγίνιο δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Νίκη για άλλες βαθμολογικές με αντίπαλο τον Πιερικό. Μετά το διήμερο ρεπό, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Κώστα Βελιτζέλο να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Σπύρου Βρονταρά που δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν από τον Φεβρουάριο.

Στα εκτός έδρας ντέρμπι η Νίκη μετρά μόνο ήττες (Καραϊσκάκης, Θεσπρωτός, Αιγινιακός) και με αντίπαλο τον δυνατό Πιερικό καλείται να κερδίσει ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου. Η βολιώτικη ομάδα έχει εξτρά κίνητρο απέναντι στους «Κατερινιώτες» καθώς ήταν η ομάδα που κατέθεσε ένσταση για το γήπεδο της Χάλκης, κερδίζοντας στα χαρτιά τον αγώνα που έχασε πεντακάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είναι γνωστό η Νίκη έχει καταθέσει έφεση σ’ αυτήν την απόφαση και αναμένει την τελική ετυμηγορία μετά τον αγώνα της Κατερίνης. Οπότε το τρίποντο κόντρα στον Πιερικό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει οκτάποντο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Επιστροφές και στα πλάνα ο Ισπανός

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα χρησιμοποιηθεί όποτε ο προπονητής κρίνει πως είναι 100% έτοιμος. Με τον Σπύρο Αναστασίου να τα πηγαίνει καλά στη θέση του, ο αρχηγός των κυανολεύκων θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει και πάλι φανέλα βασικού.

Η κατάσταση του Σαντίκ Μπαλαράμπε θα εκτιμηθεί και θα κριθεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Άγγλος επιθετικός θα επανέλθει κανονικά στην αγωνιστική δράση, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Εντός αποστολής θα είναι και ο Χεράρδο Νοριέγα του οποίου το δελτίο εκδόθηκε. Ο Ισπανός ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και χωρίς βιασύνη θα αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά.

Ψάχνει για “Τζέκο”

Στον μεταγραφικό τομέα η Νίκη Βόλου ψάχνει για επιθετικό, τύπου Τζέκου, ώστε να προσθέσει δύναμη και όγκο στην αντίπαλη περιοχή. Ειδικά σε γήπεδα με άσχημους αγωνιστικούς χώρους όπου η μπάλα δεν μεταφέρεται εύκολα στα αντίπαλα καρέ, οι βαθιές μπαλιές είναι μονόδρομος και ο υψηλόσωμος επιθετικός που θα σπάσει την μπάλα στους συμπαίκτες του θεωρείται απαραίτητος. Η έλλειψη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή στο Αιγίνιο ήταν εμφανής. Η διοίκηση έχει ρίξει δίχτυα στο εξωτερικό και ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τη Νίκη είναι έτοιμος να ταξιδέψει για να δοκιμαστεί από τον Κώστα Βελιτζέλο.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις