Απέκτησε Οκάν Σουλεϊμάν ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Οκάν Σουλεϊμάν αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για 21χρονο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με το Αιγάλεω, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ξάνθη. Έπαιξε, επίσης και στην Καβάλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Οκάν Σουλεϊμάν. Γεννήθηκε στις 04/03/2000 στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Ξάνθη, ενώ τις δύο περιόδους που ήταν στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, 2017-19 αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League.

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε, ως δανεικός, στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας επτά συμμετοχές, για να επιστρέψει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2020.

Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League της περσινής περιόδου, μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, με την φανέλα του οποίου έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Οκάν Σουλεϊμάν στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις