Ελπίδα σωτηρίας για Ολυμπιακό Βόλου

Συνάντηση στην καφετέρια του ΕΑΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα με κεντρικό θέμα συζήτησης το «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου. Εκτός από τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, το «παρών» έδωσαν επίσης τωρινοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οργανωμένοι σύνδεσμοι, αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας.

Μετά από περίπου δύο ώρες συζήτησης, αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου, η οποία θα απαρτίζεται από επτά άτομα. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης θα αναλάβει χρέη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα είναι οι κ.κ. Κώστας Κρίκης, Δημήτρης Μανίνης, Χαράλαμπος Καρακατσέλης, Νίκος Ορφανός, Σταύρος Γουλιώτης και Γιώργος Πανταζόπουλος. Οι τέσσερις τελευταίοι μάλιστα είναι και μέλη των ”Austrian Boys”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, θα πραγματοποιήσει απόψε ή το αργότερο μέχρι αύριο συνάντηση με τους μετόχους της ομάδας, με σκοπό να τη βοηθήσουν οικονομικά να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της, ενώ η διοίκηση πρωτοδικείου θα αναλάβει να καλύψει τις ανάγκες της από εκεί και πέρα, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου. Σε περίπτωση που οι μέτοχοι δεν βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, η διοίκηση πρωτοδικείου θα παραιτηθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Νίκο Τσεκούρα τόνισαν πως θέλουν να τους δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις, ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της περιόδου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα πραγματοποιήσει νέα συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές το αργότερο μέχρι αύριο, όπου εκτός από τις εγγυήσεις που του ζήτησαν για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα, θα τους δοθούν και κάποια χρήματα για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου που παρευρέθηκε στη σημερινή συνάντηση στο ΕΑΚ, έδειξε με τη στάση του πως θα βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο δρόμος για να συνεχίσει η ομάδα μέχρι το τέλος μόνο εύκολος δεν είναι, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως για τον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις