Ολυμπιακός Β.: Λείπουν ακόμη πολλοί παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ

Αρκετά είναι τα κομμάτια του παζλ που λείπουν στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Από τη στιγμή που δεν πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει ικανούς Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών ή να ψάξει για αξιόλογους ξένους παίκτες, κάτω των 23 ετών.

Ήδη η ομάδα έχει ανακοινώσει την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών, πέντε ξένων και δύο Ελλήνων. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Φίλιπ Χάσεκ (λογίζεται ως μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών), Ντουάρτε Βαλέντε, Βέλικο Μπάτροβιτς, Ζοζέφ Εντουάν Μπαά, Οκάν Σουλεϊμάν και οι Έλληνες Άλκης Μαρκοπουλιώτης και Βασίλης Πολίτης.

Σ’ αυτούς προστίθενται και οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γιώργος Παπακώστας και Χρήστος Κατσούκης, των οποίων ανακοινώθηκε η συνεργασία και μένει να δούμε ποιοι από τους παίκτες του περσινού ρόστερ, άνω των 25 ετών, πρόλαβε η ΠΑΕ να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, πριν τις 30 Ιουνίου.

Σίγουρα παρελθόν αποτελούν οι ξένοι Κολέλα, Τζούριτς, Ερέρα, Γκιοατά, Ντα Κάμπο, Μπαράνκο, καθώς και οι Βασιλούδης, Βουκελάτος και Γιαννίτσης. Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Μπουτζίκο, Παπαδημητρίου και Κόλα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, από τη στιγμή που λογίζονται ως νέες μεταγραφές και η ομάδα έχει κλείσει τις θέσεις των τριών παικτών (Φιλίποβιτς, Χάσεκ, Μπάτροβιτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις