Αναγέννηση Καρδίτσας: Μεταγραφών συνέχεια με Λαγό και Λαρέα

Ακόμα δύο προσθήκες πραγματοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Μετά τους Καρανίκα, Σταμόπουλο, Κουτσιανικούλη, Γκίνη,  Γκόλια και Μανιο οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν τις συμφωνίες με τους Τάσο Λαγό και Χουάν Λαρέα.

 

Η ανακοίνωση για Λαρέα:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Juan Larrea. Ο Juan γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993 στο Λανούς της Αργεντινής και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Φέρρο Καρρίλ Οέστε, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2016 μεταγράφηκε στην Κομιουνικασιόνες, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κανουέλας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και αγωνισθεί στην Κίλμες. Για πρώτη φορά έπαιξε εκτός Αργεντινής το 2019 , όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των «κοκκινόμαυρων».
Juan καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για Λαγό:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αναστάσιου Λαγού. Ο Αναστάσιος γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1992 στον Αλμυρό και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό, αφού έχει να παρουσιάσει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα και στη Superleague κυρίως με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός, στη Γερμανία, στην Κύπρο αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Στους «πράσινους» αγωνίσθηκε για μια πενταετία, όντας βασικότατο μέλος. Το 2016 μετακόμισε στο Γερμανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Βίρτσμπουργκερ Κίκερς. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ο Ερμής Αραδίππου στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Γύρισε στην Ελλάδα το 2019 όταν και φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και τώρα. Μετρά συνολικά 195 επαγγελματικές συμμετοχές, εκ των οποίων οι 120 στη Superleague και οι 29 στο Κύπελλο Ελλάδας. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί 6 φορές διεθνής με την Εθνική U-17, 10 φορές με την U-19 και 27 με την U-21.

Τάσο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις