Ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Βερνάρδου ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Θεόδωρου Βερνάρδου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Football League και συνεργάστηκε με τον προπονητή των “ερυθρολεύκων”, Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Βερνάρδου. Γεννήθηκε στις 7/11/1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η πρώτη του ομάδα σε εθνική κατηγορία ήταν ο ΑΟ Καρδίας, στον οποίο μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18) συνέχισε στον ΑΟ Καρδίας, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πιερικός, έπαιξε έξι μήνες με την ομάδα της Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την χρονιά 2018-19, μετρώντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Συνέχισε την ίδια χρονιά στον Άρη Παλαιοχωρίου (Γ’ Εθνική), όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Την περίοδο 2019-20 έπαιξε στον ΑΟ Ζακύνθου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Μέτρησε 18 συμμετοχές και δύο γκολ.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Βαζάκας, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη και εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θεόδωρο Βερνάρδο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις