Ερασιτέχνης: Δείξτε εμπιστοσύνη και στηρίξτε τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία ζητεί από τους φιλάθλους της ομάδας να συσπειρωθούν γύρω από τη νέα διοίκηση πρωτοδικείου, ενημερώνει για τις κινήσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης Ερασιτέχνη για να μη διαλυθεί η ομάδα…

…και καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«O Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 από τη πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η κρίση στην ομάδα μας, με την παραίτηση της διοίκησης πρωτοδικείου και το κενό που δημιουργήθηκε, είχε δηλώσει ευκρινώς τα όρια μέσα στα οποία θα μπορούσε να ενεργήσει για την άρση του αδιεξόδου.
1. Το αίτημα να περιέλθει η σύνθεση του μετοχολογίου στην κατοχή μας ώστε να δρομολογήσουμε συναντήσεις με τους κατόχους των μετοχών.
2. Οι συναντήσεις με τους μετόχους οι οποίες μπορεί να μην έφεραν την άμεση λύση του προβλήματος, αλλά συνετέλεσαν ώστε να υπάρχει παράθυρο ελπίδας
δηλώνοντας αλληλέγγυοι, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, αφού και στο παρελθόν έχουν συνδράμει οικονομικά.
3. Οι συναντήσεις με τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μας, οι οποίες σταμάτησαν την περαιτέρω διάλυση της και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
4. Η πραγματική διάθεση ανθρώπων βγαλμένων μέσα από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού Βόλου (φίλαθλοι , παλαίμαχοι ) να μπουν μπροστά στην ώρα ευθύνης .
Μπορεί να μην μπορέσουμε ποτέ να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου μας εκεί που τον είδαμε και που ονειρευόμαστε να ξαναφτάσει, αλλά δηλώνουμε ότι είμαστε υπερήφανοι που συντελέσαμε στην εμβαλωματική, έστω, λύση στο πρόβλημα που υπήρξε.
Τελειώνοντας ο ρόλος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε όλη αυτή τη διαδικασία, ευχαριστούμε όλους εκείνους αφανείς (ιδιαίτερα) και εμφανείς οι οποίοι μας συνέδραμαν ώστε να πορευτούμε με σύνεση στη κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος.
Τώρα ένα μένει. Την Κυριακή, η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τα εναπομείναντα παιδιά και από Δευτέρα πάλι σήκωμα μανίκια να βγουν τα δελτία των αθλητών της Κ20.
Το κάλεσμα στο γήπεδο δεν είναι τυπικό, είναι ουσιαστικό. Δείξτε εμπιστοσύνη και βοηθήστε αυτά τα παιδιά που μπήκαν μπροστά να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών που υπάρχουν. Τώρα ο Ολυμπιακός μας – Βολιώτη φίλαθλε – σε έχει ανάγκη.
Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016
11.00 Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου μπάσκετ γυναικών ΕΑΚ Βόλου
12.30 Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όλων των τμημάτων ΕΑΚ Βόλου
15.00 Ολυμπιακός -Αναγέννηση Καρδίτσας ποδόσφαιρο ΕΑΚ Βόλου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις