Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Βέλγιο και Euroleague

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα. Σε δύο αγώνες έχουμε καταλήξει, από το Κύπελλο Βελγίου και την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Betshop.

Κερδίζει η Γάνδη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το Κύπελλο Βελγίου και τον αγώνα Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.15. Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας έχουμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι πρωταθλητές επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους στο Βέλγιο με το εντός έδρας 2-0 επί της Άντερλεχτ την Κυριακή στο ντέρμπι, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που ήρθε χάρη στα δύο γκολ του Ντεπουάτρ. Ήταν η καλύτερη απάντηση της Γάνδης μετά την ήττα εκτός έδρας απ’ τη Μαλίν (2-0) στο φινάλε του 2015. Στο 10-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Γάνδης στις εγχώριες διοργανώσεις, μετράει 3/3 νίκες στο γήπεδο της φέτος κόντρα σε Έουπεν (3-0), Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-0) και Μαλίν (1-0).

Από την άλλη πλευρά, επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται τόσο κοντά στην κορυφή (-3), με δεδομένο ότι η σεζόν της χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις. Μετά τον αποκλεισμό απ’ τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και την εκτός έδρας ήττα (2-0) απ’ τη Σταντάρ Λιέγης, ακολούθησε το εντός έδρας «στραπάτσο» εναντίον της Άντερλεχτ (1-4), που αποτέλεσε ισχυρό «χαστούκι» και σε ψυχολογικό επίπεδο. Φαίνεται ότι η ήττα στο ντέρμπι ξύπνησε την ομάδα του Μπριζ, που μετά το εντυπωσιακό πέρασμα με 1-4 απ’ την έδρα της Κορτράικ, το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε εντυπωσιακά και το 2016 με το εντός έδρας 3-0 επί της Μουσκρόν. Εκτός έδρας δεν πείθει η Κλαμπ Μπριζ φέτος στα μεγάλα ματς, δεν είναι τυχαίο ότι ηττήθηκε από Γάνδη (4-1), Άντερλεχτ (3-1) και Σταντάρ Λιέγης (2-0).

Νίκη με Over η Ρεάλ

Περνάμε στην Euroleague και το σούπερ ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, με την επιλογή μας να είναι η νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με το Over 165.5 πόντοι σε απόδοση 3.07. Όπως πέρσι έτσι και φέτος Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν στο ΤΟΡ-16 της Euroleague. Ενώ όμως οι ομάδες ήταν οι επικρατέστερες και τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας, φέτος έχουν βρεθεί στον πολύ δύσκολο όμιλο F όπου κάθε λάθος τιμωρείται. Το ζεύγος έχει αναμετρηθεί ήδη μια φορά φέτος, στις 27 Δεκεμβρίου, για την ACB και η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε στη Μαδρίτη με 84-91. Σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε ο Γιουλ και λείπει από τότε ενώ σήμερα ίσως δούμε την επιστροφή του. Η Ρεάλ συνεχίζει να μην παίζει καλά και λίγο έλειψε να ηττηθεί εντός από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις, ενώ η κακή κατάστασή της αποδεικνύεται και από την ήττα που υπέστη την Κυριακή στην έδρα της Φουενλαμπράδα. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη δύο ήττες στο ΤΟΡ-16 και οι δύο στα μοναδικά εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε σε Πειραιά και Μόσχα. Είναι δύσκολο για τη Ρεάλ να ηττηθεί δεύτερη σερί φορά εντός σε clasico σε διάστημα λιγότερου τους ενός μηνός. Αν και δείχνει σε κακή κατάσταση θα την εμπιστευθούμε να νικήσει σε συνδυασμό με το Over 165.5 που είναι απόλυτα φυσιολογικό για το συγκεκριμένο ζεύγος. Άλλωστε η Ρεάλ δεν παίζει άμυνα όμως πάντα μπορεί να σκοράρει ενώ η Μπαρτσελόνα τελευταία σκόραρε 82 στη Μόσχα, 87 εντός με Κίμκι, 96 στο Λας Πάλμας, και 83 στην Τενερίφη. Επιλογή η νίκη της Ρεάλ μαζί με το Over 165.5

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα preview όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις