Παραμένει πρόεδρος στη Δάφνη ο Γιάννης Τσάτσος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Δάφνης, με τον Γιάννη Τσάτσο να παραμένει στην προεδρία του συλλόγου. Αναλυτικά: Πρόεδρος: Ιωάννης Τσάτσος, Α’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Τσαρέλας, Β’ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Πλήκας, Γραμματέας: Νικόλαος Πουλαράκης, Ταμίας: Ιωάννης Τερλεξής, Έφορος Γηπέδου: Δημήτριος Μπαρτζώκας, Έφορος Υλικού: Νικόλαος Παλέντζας, Γενικός Αρχηγός: Γεώργιος Πουλαράκης, Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων: Σοφία Παυλίδου, Βασιλική Τσελεπή, Μέλος: Γεώργιος Καρακανάς.
Μετά την συγκρότηση σε σώμα επικυρώθηκε η συμφωνία με τον προπονητή Βαγγέλη Τάχο, ενώ βοηθός προπονητή-γυμναστής θα είναι ο Αποστόλης Τσαρέλας, φοιτητής γυμναστικής ακαδημίας.
Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία σχεδόν με όλους τους παίκτες της περσινής σεζόν, ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει στις 16/8 στο γήπεδο του Σαρακηνού. Για την παραχώρηση του γηπέδου η Δάφνη ευχαριστεί τον πρόεδρο του Σαρακηνού Θόδωρο Γκλαβίνη. Την Τετάρτη 11/8 και ώρα 19.00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών στην καφετέρια Robusta στους Αγίους Αναργύρους.
Στο μεταξύ, η διοίκηση γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ένταξη της Δάφνης στο μητρώο της ΓΓΑ. Επίσης, ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας (πληροφορίες στο τηλ. 6974561823). Τέλος, η Δάφνη ευχαριστεί για τη χορήγηση αθλητικού υλικού το μηχανουργείο Κουτσογιάννη και ιδιαίτερα τους Απόστολο Κουτσογιάννη και Θεόδωρο Πετρόβ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις