Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ανδρέου

Την απόκτηση του Γιάννη Ανδρέου ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 23χρονος  κεντρικός αμυντικός κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Επισκοπή.

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Ανδρέου. Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1997 στη Λάρισα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, πανύψηλο (1,90 μ) με καλή τεχνική κατάρτιση, που παρά το νεαρό της ηλικίας του (24 ετών), διαθέτει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και η καριέρα του βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ μετρά και συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Πρώτη του ομάδα ήταν ο Τύρναβος που αγωνιζόταν τότε στη Β΄Εθνική. Οι εμφανίσεις του και τα σωματικά του προσόντα γρήγορα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, με τον Παναθηναϊκό τελικά να κερδίζει την υπογραφή του το 2015. Στο «Τριφύλλι» παρέμεινε για δύο χρόνια και έπειτα μετακόμισε στη Λάρισα όπου αγωνίσθηκε στη Β΄Εθνική. Ακολούθησε ο Ηρόδοτος και πάλι στη Β΄Εθνική , ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, όντας ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Football League. Να σημειωθεί πως έχει αγωνισθεί σε U-17 και U-18 της Εθνικής μας ομάδας.

Γιάννη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις