«Εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής»

Με νέα της ανακοίνωση η ΑΕΛ ενημέρωσε για την πρόθεσή της να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, εκτός εξαιρετικής περίπτωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην άφιξη του Jakimovski λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξαντλήθηκαν τα όρια της αναμονής.

Αναλυτικά:

«Μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα του Λεβαδειακού, μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 1, ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου κ. Αλέξη Κούγια, του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάκη Παραφέστα και του προπονητού της ομάδας κ. Κώστα Φραντζέσκου.

Έγινε ανασκόπηση των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία της ομάδας και αναλύθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαπιστώθηκε η πολύ μεγάλη πρόοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας περισσότεροι εκ των οποίων, εκτός των πολύ μικρής ηλικίας (Ζησούλης, Αντωνόπουλος, Τσουμάνης), πήραν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό και θα διεκδικήσουν ακόμα και θέση βασικών παικτών στην αρχική ενδεκάδα.

Διαπιστώθηκε ότι η τετράδα τερματοφυλάκων, παρά το νεαρό της ηλικίας των τριών, είναι πολύ υψηλού επιπέδου και έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Τσότσα.

Αποφασίστηκε εκτός της περιπτώσεως εμφανίσεως ενός εξαιρετικού παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ στην Super League 1 που προσδοκούμε να αγωνιζόμαστε την επόμενη σεζόν να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, αφού με την άφιξη σήμερα του Abud Omar, την απόκτηση του ιδιαίτερα αξιόλογου φορ Μάριου Όγκμποε και την αναμφισβήτητη αξία των Maksymenko, Colombino, Νικολιά, Acuna, που έχουν ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις, αλλά και την αναμενόμενη άφιξη του Jakimovski που εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει προσκομίσει ένα δικαιολογητικό για την ασθένεια του πατέρα του, το ρόστερ της ΑΕΛ είναι πλήρες και συνδυάζει εμπειρία σε όλες τις θέσεις, μικρό μέσο όρο ηλικίας των περισσοτέρων παικτών, με μακροχρόνια συμβόλαια και με την πλειοψηφία των παικτών μία ταχύτητα παραπάνω, αφού την προηγούμενη σεζόν το πρόβλημα της ΑΕΛ ήταν η έλλειψη ταχύτητας και η αργή ανάπτυξη της ομάδας.

Το μόνο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κ.κ. Φραντζέσκος, Ζιώγας, Κώτσιος είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει 36 παίκτες υψηλού επιπέδου, αναλόγως της ηλικίας τους και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συμμετοχής σε αγώνες για τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να συμμετέχουν στην Κ19 και θα πρέπει να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους.

Για το πρόβλημα αυτό θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των κ.κ. Παραφέστα, Φραντζέσκο, Ζιώγα, Κώτσιο, Μαντζιώκα και Τσότσα μόλις η ομάδα επιστρέψει στην Λάρισα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις