Ο Νίκος Ευθυμίου ενισχύει οργανωτικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Ο Νίκος Ευθυμίου αναλαμβάνει τη γραμματειακή υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ. Έχει διατελέσει στο παρελθόν γενικός και ειδικός γραμματέας στην ΕΠΣ Πειραιά και στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ενώ έχει εργαστεί στον Ασπρόπυργο και στον Αστέρα Βλαχιώτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν φροντίζει μόνο να ενισχύεται στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Φροντίζει να δυναμώνει σημαντικά και οργανωτικά.

Ο Νίκος Ευθυμίου, με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, από θέσεις ευθύνης, αναλαμβάνει τη γραμματειακή υποστήριξη της ΠΑΕ και ήδη εδώ και μία εβδομάδα εργάζεται πυρετωδώς καθημερινά, σ’ ένα νευραλγικό πόστο, για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Νίκος Ευθυμίου έχει διατελέσει Γενικός και Ειδικός Γραμματέας τόσο στην ΕΠΣ Πειραιά, όσο και στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Εργάστηκε πριν δύο χρόνια στον Ασπρόπυργο, την χρονιά της ανόδου της ομάδας στη Football League και πέρυσι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναμένεται να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του, στο να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου ακόμη πιο δυνατός στο οργανωτικό κομμάτι, σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις