Το τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης Καρδίτσας

Τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν τον προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα πλαισιώσει τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη.
Βοηθός προπονητή: Αλέξανδρος Κούρτογλου. Ο Αλέξανδρος είναι κάτοχος UEFA A, ενώ βρισκόταν και την περσινή σεζόν στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.
Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης: Φάνης Τζατζάκης. Ο Φάνης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενώ κάνει το Διδακτωρικό του στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάζεται με τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη, κατακτώντας ισάριθμες ανόδους.
Γυμναστής-Προπονητής Φυσικής κατάστασης: Ο Δημήτρης Αετόπουλος. Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ της περασμένης σεζόν.
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Προπονητής αποκατάστασης-Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης Ακαδημιών: Γιώργος Κεφαλάς. Ο Γιώργος έχει υπάρξει στο προπονητικό τιμ της Αναγέννησης κατά το παρελθόν, ενώ έχει θητεύσει σε Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.
Αναλυτής ομάδας: Σπύρος Πλακιάς. Ο Σπύρος κάνει μεταπτυχιακό Sports ανάλυση στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.
Υπεύθυνος τμήμα scouting – Συνεργάτης προπονητή: Γιάννης Τσακμακίδης. Ο Γιάννης είναι κάτοχος UEFA Α, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Αναγέννησης .
Προπονητής τερματοφυλάκων- Προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Θωμάς Μπουντόλος: Ο Θωμάς βρίσκεται επί σειρά ετών στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης.
Επικεφαλής Ιατρικού τιμ: Μιλτιάδης Γεωργούσης. Ο Μιλτιάδης είναι ορθοπεδικός χειρούργος –αθλητίατρος- Διευθυντής Α΄ Ορθοπεδικής Ρομποτικής χειρουργικής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής: Θωμάς Φυτσιλής. Ο Θωμάς υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια την Αναγέννηση και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.
Μασέρ ομάδας: Βασίλης Γκαντής. Ο Βασίλης υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της και της περσινής σεζόν.
Γενικός Αρχηγός: Βαγγέλης Αγγέλης
Η διοίκηση της Αναγέννησης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, συνεχίζει την οργάνωση του Συλλόγου σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.
Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις