Ξεσηκωμός στη Σκιάθο για το ματς κόντρα στον Ηρακλή

Εμφανή είναι τα πρώτα αποτελέσματα της σημαντικής δουλειάς που πραγματοποιεί η νέα διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου, τόσο στον οργανωτικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Το έργο έχει αναγνωριστεί και από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δίνουν δυναμικό παρών, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία τους και στον κυριακάτικο (24/1, 13:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου καθώς ήδη ο ξεσηκωμός των φιλάθλων της ομάδας είναι μεγάλος.

Σημαντικό παράγοντα στην επανάκαμψη της νησιώτικης ομάδας παίζουν και οι χορηγοί, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

“Σε μία δύσκολη εποχή, οι εταιρείες της πόλης μας στέκονται δίπλα στην Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ και ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, επιλέγοντας τον Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ για να προβάλουν τις εταιρείες τους. Η Διοίκηση του Σωματείου τους ευχαριστεί θερμά και προτρέπει τους φίλους του Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ να υποστηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους τις επιχειρήσεις της πόλης μας που στηρίζουν ενεργά το Σωματείο μας.

Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ΣΚΙΑΘΟΥ, να βρεθεί την Κυριακή το μεσημέρι 1 Μ.Μ στο στάδιο και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου, στον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ.

Κάθε φίλος μπορεί να συμβάλει στο έργο του Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ με τη δωρεά αντικειμένων, χρημάτων, εθελοντικών υπηρεσιών.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΏΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΩΝ — ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: 492/480000-17 Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ
— ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ: GR07011049200000 492/480000-17 A.O SKIATHOU
———————————————————————–
www.aoskiathou.webnode.gr
www.facebook.com/fcskiathos
[email protected]
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις