Οι θέσεις που θέλει ενίσχυση ο ΑΟ Τρίκαλα

Την Δευτέρα ο ΑΟ Τρίκαλα “ανεβαίνει” στο βουνό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έχει ενδιαφέρον να δούμε τις θέσεις που “ψάχνονται” οι “κυανέρυθροι” με τον Νίκο Σαμολαδά να έχει “λοκάρει” συγκεκριμένους στόχους.

Αρχικά στον ΑΟΤ κινούνται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Δεν γνωρίζουμε αν αυτός θα είναι απο την ελληνική αγορά καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δοκιμαστεί ενας 25χρονος Βραζιλιάνος. Αν πείσει προφανώς και θα αποκτηθεί.

Απο κει και πέρα στα μπακ οι κυανέρυθροι έχουν γεμίσει με την απόκτηση των Σανδραβέλη και Μανίσογλου, αριστερά σίγουρα θα αποκτηθεί ενα μπακ απ του Νιάρου και μοιραία πάμε στο κέντρο της άμυνας.

Αυτη την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Ντιαλόσι, Κεχαγιάς και εκκρεμεί η υπόθεση του Δημήτρη Σουλιώτη. Αν “κλείσει” ο Λαρισαίος αμυντικός τότε λογικά στον ΑΟΤ θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ίσως σε πιο νεαρή ηλικία.

Και πάμε στην μεσαία γραμμή. Είναι άμεση αναγκαιότητα να αποκτηθούν δύο αμυντικοί μέσοι. Ενδεχομένως να μείνει και ο Πιαστόπουλος που απο δεξί μπακ θα μετατοπισθεί στο κέντρο ωστόσο με το πρωτάθλημα να έχει δρόμο δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δυο μέσοι με αμυντικές αρετές.

Στη θέση του επιτελικού χαφ αγωνίζεται ο Πέλκας και ο Ελευθεριάδης που μπορεί να αγωνιστεί και στην δεξιά πτέρυγα ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι προτεραιότητα η απόκτηση ενός “ψευτοδεκαριού” που θα αγωνίζεται στο 4-3-3 που θέλει να παίξει ο Μαγκρόν.

Αριστερά , δεξιά αυτή την στιγμή υπάρχουν οι Ευθυμίου και Χειρίτραντας, ο Σιλβάνο παραμένει εξαφανισμένος και λογικά θα λυθεί το συμβόλαιο του και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε ενα δύο παίκτες και σε αυτές τις θέσεις

Όσο αφορά την κορυφή της επίθεσης νομίζουμε πως ο Κουσκουνάς θα καλύψει τις ανάγκες των “κυανέρυθρων” στο γκολ ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Κουλούρης που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του.
Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε τι θα παρουσιαστεί απο το εξωτερικό καθώς είναι σίγουρο πως θα έρθουν για δοκιμή τουλάχιστον 5-6 ποδοσφαιριστές χωρίς αυτή την στιγμή να γνωρίζουμε που αγωνίζονται πλην του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα και του Έμερσον που είναι επιτελικό χαφ.

Όπως και να έχει τις επόμενες ώρες λογικά το ρόστερ που έχει αρκετά κενά αυτή την στιγμή αναμένεται να ενισχυθεί…

Πηγή: goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις