Βόλος-ΟΦΗ αναμετρώνται απόψε στο Πανθεσσαλικό

Αρχίζει σήμερα το τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό. Απόψε στις 21.00 ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ νωρίτερα (18.30) στο ίδιο στάδιο θα διεξαχθεί η συνάντηση Αστέρα Τρίπολης-Ατρομήτου.

Τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται το τριήμερο 8-10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα του Βόλου, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου.

Όποιο αποτέλεσμα κι αν φέρουν, οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν σίγουρα δύο παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του, η οποία παρουσιάστηκε βελτιωμένη εναντίον του Παναιτωλικού στη Λαμία, όπου είχε επικρατήσει με 1-0.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Φάουστο Γκρίλο. Κόντρα στη Λαμία δεν αγωνίστηκε, αλλά ίσως σήμερα πάρει χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο συμβεί και με τον νεοαποκτηθέντα Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Άλεξ Σοάρες.

Στη διάθεση του Γκιγέρμο Αμπασκάλ βρίσκονται οι: Μπόρις Κλέιμαν, Μάτιτς Κότνικ, Συμεών Παπαδόπουλος, Θανάσης Ακριβόπουλος, Κέβιν Ροσέρο, Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιέν Μπαρτόλο, Πάολο Φερνάντες, Φράνκο Φερράρι, Φάουστο Γκρίλο, Λεβέντ Γκιουλέν, Γιάκουμπ Κούζντρα, Παύλος Λογαράς, Σωτήρης Νίνης, Εμιλιάνο Πουρίτα, Φράνκο Ρομέρο, Αλέξανδρος Τερεζίου, Τριανταφύλλου, Τάσος Τσοκάνης, Τομ Φαν Βέερτ, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Νικολάς Ορόζ, Αντριέν Ρεγκατίν, Ζαν Πιέρ Ρινέρ, Άλεξ Σοάρες.

Λεπτομέρειες για το τουρνουά
Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος «Φλόγα», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Οι φίλαθλοι καλό θα ήταν να γνωρίζουν τρία σημαντικά στοιχεία για το τουρνουά, τα οποία είναι τα παρακάτω:

1) Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στο ΕΑΚ, ενώ ο τελικός (ανάμεσα στους δύο νικητές) θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

2_ Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν θα υπάρχει ημίωρη παράταση, με το νικητή να αναδεικνύεται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

3) Μετά το τέλος του τουρνουά θα απονεμηθεί τρόπαιο στον νικητή της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Κυριακή 8/8
18.30 Αστέρας-Ατρόμητος
21.00 Βόλος-ΟΦΗ

Τρίτη 10/8
19.00 Μικρός τελικός
21.00 Τελικός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις