Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών: Η αποστολή για Αλβανία

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημοσθένης Κάβουρας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Αλβανίας για την προκριματική φάση του EURO 2017.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 26/1/2016 και ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Τρικάλων. Διαιτητής του αγώνα θα είναι η Virginie Derouaux από το Βέλγιο με βοηθούς τις συμπατριώτισές της Berengere Pierant και Maria Etienne. Τέταρτη διαιτητής θα είναι η Μαρία Κουπαράνη.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών θα μεταβεί στα Τρίκαλα το Σάββατο 23/1/2016 και την ίδια ημέρα θα προπονηθεί στις 17:30. Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί, επίσης, στις 24/1/2016 στις 16:30 και στις 25/1/2016 στις 15:30.

Η αποστολή: Πελετίδου Ε. (ΠΑΟΚ), Αποστολάκη Ε. (Νέοι Εργοτέλη), Ζέρβα Θ. (Νέοι Εργοτέλη), Κυδωνάκη Β. (Νέοι Εργοτέλη), Σίμου Γ. (Ελπίδες Καρδίτσας), Βλασιάδου Ε. (ΠΑΟΚ), Χατζηγιαννίδου Ν. (ΠΑΟΚ), Ζουμπουλάκη Π. (Ατρόμητος), Σπυριδωνίδου Α. (Άρης), Σιδηρά Δ. Ε. (Απόλλων Ladies Κύπρος), Μάρκου Ε. (ΠΑΟΚ), Παπαδοπούλου Α. (Αμαζόνες Δράμας), Μωραΐτου Α. (VFL Sindelfingen), Χαμαλίδου Ι. (ΠΑΟΚ), Κόλλια Χ. (Ελπίδες Καρδίτσας), Γκάτσου Α. (ΠΑΟΚ), Γεωργίου Τ. (ΠΑΟΚ), Κόγγουλη Σ. (Ελπίδες Καρδίτσας), Παντελιάδου Δ. (ΠΑΟΚ) και Πελεκούδα Σ. (ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις