Στην προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου Άμμου η Βολιώτισσα Δημητριάδη

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα λάβουν μέρους στην προπόνηση προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου Άμμου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 (συγκέντρωση 21:30) στο Κλειστό γήπεδο Beach Volley του OAKA.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στις παίκτριες που θα συμμετάσχουν στην προπόνηση της προεπιλογής, βρίσκεται και αυτό της βολιώτισσας ποδοσφαιρίστριας, Βάσως Δημητριάδη, η οποία έχει αγωνιστεί και στον ΑΣ Βόλος 2004. Εκτός από την Δημητριάδη στην προπόνηση της Εθνικής θα βρίσκεται και η Κατερίνας Τσιρδάνη, που αγωνιζόταν επίσης μέχρι πέρσι στον ΑΣ Βόλος 2004, αλλά και η Αγλαΐα Χατζηλιόντα, η οποία εκτός από τη φανέλα του Βόλου 2004, έχει φορέσει και εκείνη του Μαγνησιακού Βόλου. Πάντως, οι τρεις παίκτριες αυτή τη στιγμή ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των Αβαντίδων Χαλκίδας, οι οποίες φιγουράρουν στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτριες που κλήθηκαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου Άμμου είναι οι: ΠΕΤΣΕΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΡΟΖΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΠΙΤΣΗ ΕΥΑ, ΒΑΡΑΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΧΑΤΖΗΛΙΟΝΤΑ ΑΓΛΑΪΑ, ΜΥΛΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΕΛΑΚΗ ΔΑΝΑΗ, ΤΖΑΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΜΙΧΑΛΑΚΙΔΗ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΣΟΚΟΥ ΡΟΣΑΝΑ, ΑΡΚΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΤΣΙΡΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΕΛΙΣΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΟΣΣΟΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις