Αρχίζει προετοιμασία ο ανανεωμένος Ολυμπιακός Βόλου

Μετά από ενάμιση μήνα (στις 27 Ιουνίου είχε ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ), οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφουν στο γήπεδο, προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Σήμερα Δευτέρα στις 19.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων», όπου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση για τους παίκτες.

Να τονίσουμε, πως η σημερινή «πρώτη» είναι ανοιχτή για τον κόσμο, με τους φιλάθλους να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο στάδιο της Νεάπολης.

Η ομάδα θα παρουσιαστεί ανανεωμένη, όσον αφορά το ρόστερ της, αλλά και με νέο προπονητή, τον Γιώργο Βαζάκα. Από την ομάδα που ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα, ελάχιστοι παίκτες συνεχίζουν, λόγω και της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ από την ΕΠΟ, η οποία επέφερε ηλικιακούς περιορισμούς στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η διοίκηση, σίγουρα συνεχίζουν να φορούν και φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Κατσούκης, καθώς και ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και λογίζεται ως μία από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται η ομάδα, παικτών άνω των 25 ετών.

Σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση θα δούμε και ποιοι άλλοι παίκτες από την περσινή ομάδα θα συνεχίσουν και φέτος να αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό, όσους φρόντισε η διοίκηση να τους ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαιά τους, πριν τις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελούν οι ξένοι Χερμάν Ερέρα, Ζερόμ Γκιοατά, Φράνκο Κολέλα, Στέφαν Τζούριτς, Ερνάν Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και οι Έλληνες Γιώργος Νικλητσιώτης, Θωμάς Γραικός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Τίμος Πατρώνης, Στάθης Βασιλούδης, Γεράσιμος Βουκελάτος (ηλικιακά θα μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα, ωστόσο, δεν είναι στα πλάνα του Βαζάκα), Κλεβί Κόλα, Ιάσων Παπαδημητρίου, Νίκος Μπουτζίκος. Ο Ολυμπιακός επιθυμούσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τους τρεις τελευταίους, όμως από τη στιγμή που είναι πάνω από 25 ετών θεωρούνται μεταγραφές και οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να τους κάνουν νέα συμβόλαια.

Όσον αφορά τα νέα, μέχρι τώρα, αποκτήματα της ομάδας, αυτά είναι κατά σειρά οι Τσέχος Φίλιπ Χάσεκ, ο Μαυροβούνιος Βέλικο Μπάτροβιτς, ο Πορτογάλος Ντουάρτε Βαλέντε, ο Καμερουνέζος Ζοζέφ Εντουάν Ναά, ο Βασίλης Πολίτης, ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης, ο Οκάν Σουλεϊμάν, ο Θοδωρής Βερνάρδος, ο Παναγιώτης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Ξύδας.

Όπως είναι φυσικό, το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά τα οποία θα καλυφθούν τις προσεχείς μέρες και πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 22 Αυγούστου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις