Κάλεσμα για την άτυπη ρεβάνς με Ανάληψη από την μπασκετική Νίκη

“Μόχθησε μαζί μας, στήριξε την ομάδα, παθιάσου για το αποτέλεσμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της μπασκετικής Νίκης με την οποία καλεί τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στον αγώνα με την Ανάληψη. Αναλυτικά:

“H Νίκη συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα και διατηρείται εκεί που της αξίζει: στην πρώτη θέση. Νέο εμπόδιο στο δρόμο της, η σκληροτράχηλη και επίσης πρώτη, σε ισοβαθμία, Ανάληψη. Η ομάδα της Ανάληψης,διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και έχει πετύχει σημαντικές νίκες απέναντι στους πρωτοπόρους. Στην έδρα μας, όμως είναι διαφορετικά. Αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος γινόμαστε ένα με κοινό στόχο την νίκη… Μετά απο σχεδόν, ένα μήνα επιστρέφουμε στο γήπεδο μας, για να συναντήσουμε τους φιλάθλους μας και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Παράλληλα, πέρα από τη σημαντικότητα του αγώνα, το απόγευμα του Σαββάτου θα ξυπνήσει μνήμες στους Νικιώτες μπασκετόφιλους, καθώς θα τιμηθεί στο ημίχρονο ο Γιώργος Κατσαλής για την προσφορά του στο Βολιώτικο μπάσκετ και στη Νίκη Βόλου από όλα τα πόστα.

Η ομάδα μας επιθυμεί να συνεχίσει το σερί νικών της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και θέλει κι εσένα κοντά της. Έλα κι εσύ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας “Η Σμύρνη” το Σάββατο στις 5 μ.μ. και βοήθησε την ομάδα να πάρει μια άτυπη ρεβάνς του πρώτου γύρου από τους κυανέρυθρους.

Μόχθησε μαζί μας, στήριξε την ομάδα, παθιάσου για το αποτέλεσμα.

Η ΝΙΚΗ είσαι ΕΣΥ!

ΥΓ. Στα παράδοξα του Σαββατοκύριακου, το παιδικό μας τμήμα , αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ,το Σάββατο στις 12.00 στο ΕΑΚ , ως γηπεδούχος .. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας , που κάνουν εξαιρετική πορεία.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις