Στοίχημα: Αντέχει η Μποαβίστα, φορτσάρει η Βαστέρας – δυάδα σε απόδοση 4.16!

Αρκετούς αγώνες για τα δεδομένα της ημέρας περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας (09/08). Το Betarades.gr έχει κάνει την έρευνά του και έχει εντοπίσει μια δυάδα προγνωστικών για να σας στείλει στο ταμείο. Το στοιχηματικό μας ταξίδι μας θα μας μεταφέρει στην Α’ Πορτογαλίας και τη Β’ Σουηδίας. Μην ξεχνάτε πως στο stoiximan live θα βρείτε τα δύο ματς με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα!

Μπορεί η Μποαβίστα

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Πορτογαλία και την πρώτη αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με τις Ζιλ Βιθέντε και Μποαβίστα να συγκρούονται στις 22:15.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σοάρες έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ενώ προέρχεται από ισοπαλία χωρίς τέρματα στο φιλικό παιχνίδι με τη Θέλτα. Για το Λιγκ Καπ επικράτησε αρχικά με 1-0 επί της Τοντέλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια, όμως, έμεινε εκτός καθώς ηττήθηκε με 4-3 στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1) από τη Πάκος Φερέιρα.

Ο Πέδρο Σόουζα είναι ο αντικαταστάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη τεχνική ηγεσία της Μποαβίστα, που πέτυχε δύο σερί νίκες στο Λιγκ Καπ. Συγκεκριμένα επικράτησε επί της Μαρίτιμο (0-1) και επί της Πορτιμονένσε (2-0). Δεν τα καταφέρνει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει τέσσερις ήττες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια. Δεν μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα λόγω οφειλών.

Η Μποαβίστα ψάχνει αντίδραση για τα χαμένα παιχνίδια στις τελευταίες εξόδους της και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής στη κατηγορία. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.98.

Για τη νίκη η Βαστέρας

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 20:00 για τη Superettan της Σουηδίας, ανάμεσα στη Βαστέρας και την Ακρόπολις.

Η Βαστέρας κατάφερε να σηκώσει κεφάλι  μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, από τη Σούντσβαλ (1-0), τη Χέλσινγκμποργκ (4-0) και τη Νόρμπι (4-1). Επικράτησε με 3-1 επί της Λαντσκρόνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιόχανσον που πέτυχε δύο γκολ. Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη της στις εφτά πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Από εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Έστερ προέρχεται η Ακρόπολις. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Γκάις αλλά και δύο ήττες, από τη Χέλσινγκμποργκ (1-0) και τη Νόρμπι (0-3). Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, καθώς έχει δεχτεί 20 τέρματα σε 14 αγώνες. Ηττήθηκε στους τρεις από τους τέσσερις πιο προσφατους εκτός έδρας αγώνες της.

Η Βαστέρας χρειάζεται βαθμούς για να μεγαλώσει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Ακρόπολις, που χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της μακριά από το γήπεδό της. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.10.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις