Στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος!

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/8) υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (7-7 οι ψήφοι) και η σέντρα παραμένει στον «αέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA “ναι” ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες δηλαδή που έχουν βρει ήδη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν ή είχαν από πριν και “Όχι” είπαν οι ΠΑΟΚ, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις