Ισχυροποιεί τα μετόπισθεν με Ανδρέου η Νίκη Βόλου

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του Βαγγέλη Ανδρέου από τη Νίκη Βόλου. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν του βολιώτικου συλλόγου, που καθημερινά με τις μεταγραφικές του κινήσεις ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών. Ο Ανδρέου προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές στα Χανιά όπου αποτέλεσε το κεντρικό δίδυμο με τον Γρομητσάρη, που επίσης έχει ντυθεί στα κυανόλευκα.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1990 στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Μετά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του τόπου του μετακινήθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ. Θύελλα Πετρωτού, Μετέωρα και Αχιλλέα Τριανδρίας ήταν οι σύλλογοι που αγωνίστηκε πριν μεταγραφεί στα Χανιά τη σεζόν 2014-15.

Την πρώτη του σεζόν κατέγραψε συνολικά έξι συμμετοχές, ωστόσο τις επόμενες με Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας στη Γ’ Εθνική έκανε γεμάτες χρονιές. Με την ομάδα της Φιλιππούπολης είχε κατέγραψε 34 συμμετοχές και δύο γκολ. Βασικός ήταν και στη Δόξα Δράμας την επόμενη σεζόν, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στα Χανιά με 44 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις