Άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου και άρχισε η προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Βαζάκα.

Αρκετός κόσμος, μαζί και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι Austrian Boys, έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, καθώς η «πρώτη» ήταν ανοιχτή για τον κόσμο.

Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημήτρης Πέγιος, όπως και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής. Επίσης, το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Κατσούκης, Νίκος Μπέικος, Τίμος Πατρώνης, Ενκόα, Κώστας Βλάχος από το περσινό ρόστερ, οι νεοαποκτηθέντες Φίλιπ Χάσεκ, Ζοσέφ Εντουάν Ναά, Βελικο Μπάτροβιτς, Γιώργος Ξύδας, Θοδωρής Βερνάρδος, Nτουάρντε Βαλέντε, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Οκάν Σουμεϊμάν, Παναγιώτης Αρναούτογλου, καθώς και οι υπό δοκιμήν Γιάννης Μεσσήνης (αμυντικός χαφ), Ντιαμπί (αμυντικός χαφ), Μπονανέμπα (εξτρέμ), Αντωνόπουλος (αριστερός μπακ), Κυριακίδης (επιθετικό χαφ), Ζντραβκόφσκι (επιθετικό χαφ), Μπουλάτοβιτς (δεξί εξτρέμ). Οι περισσότεροι, πάντως, από αυτούς θα απορριφθούν, καθώς δεν είναι οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Από αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ανά γκρουπ, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα μετά από δύο εβδομάδες, στις 22 Αυγούστου, θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι τότε θα αποκτηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ και δεν αποκλείεται από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Βαζάκα να περάσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές υπό δοκιμήν.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις