Κόβει πίτα και τιμά ανθρώπους με προσφορά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.30 , στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του. Η ανακοίνωση-κάλεσμα της Διοίκησης έχει ως εξής: “Τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων Μπάσκετ, ποδοσφαίρου, κολύμβησης, βόλει, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις…

 

…Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου, στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει κάποιους ανθρώπους της οικογένειας μας, οι οποίοι έχουν σημαντική συνεισφορά ώστε ο ιστορικός μας σύλλογος να μπορεί να προσφέρει στην αθλητική κοινωνία της Μαγνησίας .
Ο Ανέστης Ιωσηφίδης, χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τοξότη, το Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δια του Διοικητικού Υπεύθυνου του κ. Γιάννη Καφενταράκη, η Αριάδνη Κανελλοπούλου, γονέας παιδιού στην ακαδημία ποδοσφαίρου, καθώς και οι: Τιρτιράκης Λευτέρης και Λάζος Στέλιος, γονείς αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου για την βοήθεια τους στη συντήρηση του αθλητικού κέντρου μας, στην Άλλη Μεριά και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επι πολλά χρόνια διοικητικό παράγοντα της ομάδας μας.
Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης θα την επιμεληθεί ο DJ Μάνθος Μπάντελης

Έχουν σταλεί προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας και περιμένουμε τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να γιορτάσουν μαζί μας .

Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου που αποδέχθηκε το αίτημα μας για αλλαγή ώρας, διευκολύνοντας μας έτσι στην πραγματοποίηση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου”.