Καλαμάτα: Αρέσει ο Εζεκιέλ Ασαμόα

Δουλειά σε φουλ ρυθμούς ξεκίνησε η Καλαμάτα στην Πορταριά όπου από το πρωί της Δευτέρας μπήκε στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν με διπλές προπονήσεις και θα πάνε έτσι μέχρι το Σάββατο που θα δώσουν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ένα ματς ξεμουδιάσματος μετά τις επίπονες προπονήσεις που θα έχουν προηγηθεί όλη την εβδομάδα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει πάρει μαζί του στο Πήλιο και τον Άγγλο 21χρονο εξτρέμ Εζεκίελ Ασαμόα που δοκιμάζεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής έως τώρα. Θετική είναι η πρώτη εικόνα και από τα αποκτήματα της ομάδας με τον Σκεντεράι να εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του.

Στο μεταγραφικό μέτωπο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στις περιπτώσεις των Ανδρέα Τάτου, Γιάννη Μυστακίδη και Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, για τις οποίες θα πρέπει να υπάρχει κατάληξη μέσα στην εβδομάδα καθώς σε αντίθετη περίπτωση η Καλαμάτα θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις